Nostalgiöverdos när ”Mighty Ducks” blir tv-serie – spana in trailern här

Emilio Estevez i Mighty Ducks

Emilio Estevez gör comeback i rollen som hockeytränaren Gordon Bombay.

Robin Åberg  |  Publicerad 2021-01-29 15:06  |  Lästid: < 1 minut

Om du var ung på 90-talet har du förmodligen starka minnen kopplade till filmerna om hockeylaget Mighty Ducks, ett gäng underdogs ledda av den tidigare supertalangen Gordon Bombay (Emilio Estevez). Genom banbrytande taktiker (Flying V!) och spektakulära dragningar (Triple-deke!) lyckades ankgänget besegra värstingarna i Hawks, vinna titeln och spela in sig i våra hjärtan.

Nu återvänder Estevez i rollen som Gordon Bombay när Disney väcker nytt liv i ankorna genom tv-serien The Mighty Ducks: Game Changers vars tio avsnitt släpps på Disney+ den 26 mars. Denna gång är det däremot Mighty Ducks som är ”the bad guys”. De blev helt enkelt för bra och lag som är för bra är som bekant (oftast) svåra att älska.

Handlingen kretsar istället runt ett nytt lag som 12-årige Ethan Morrows, med hjälp av sin mamma (spelad av Lauren ”Lorelei” Graham), drar ihop efter att han själv blivit petad från Mighty Ducks. Det här laget består såklart också av ett gäng underdogs som inte platsar någon annanstans. När Gordon Bombay får nys om detta kan han bara inte hålla sig – nu åker hockeytränarpolon på igen!

Första trailern till serien vittnar om att The Mighty Ducks: Game Changers kommer bjuda på en rejäl dos feelgood, starka comeback-historier och förhoppningsvis några nyskapande taktiker. Inspirerande för hela familjen helt enkelt.

Spana in trailern här:

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar

Uppdaterad 2021-01-29 15:13