Hoppa till innehåll

Nu ska jag bli ännu mer proffspappa

I helgen ska jag bli certifierad pappagruppsledare. Jag ska gå en kurs som är uppstyrd av organisationen Män. När den är över kommer jag kunna leda gruppsamtal för pappor. Mer vet jag egentligen inte. Min enda tidigare erfarenhet av pappagrupper var en grupp som administrerades av det BVC vi hörde till när Manne föddes. Det … Continued

I helgen ska jag bli certifierad pappagruppsledare. Jag ska gå en kurs som är uppstyrd av organisationen Män. När den är över kommer jag kunna leda gruppsamtal för pappor. Mer vet jag egentligen inte. Min enda tidigare erfarenhet av pappagrupper var en grupp som administrerades av det BVC vi hörde till när Manne föddes. Det var jag och sex-sju andra pappor som träffades. Som jag minns det leddes samtalen av en psykolog. Det jag minns starkast är att vi pratade oerhört mycket om våra barns förlossningar. Det är ju liksom kvinnans upplevelse som är i fokus i alla andra sammanhang. Med all rätt ska jag väl lägga till. Men det var ändå skönt att få prata av sig i ett forum där det inte förväntades av mig att jag skulle stå tillbaka.

Sjukt spännande ska det bli i alla fall!

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.