Nytt livstecken från Mötley Crüe-filmen ”The Dirt”

Skådespelarna till filmen om glammetalbandet Mötley Crüe annonserades i början av året. Sen dess har det varit knäpptyst från evighetsprojektet – tills nu.

Joakim Almén  |  Publicerad 2018-10-15 10:29  |  Lästid: < 1 minut

Att blockbuster-boken The Dirt (2001) ska bli film har det snackats om sen 2003. Tidigare i år blev det klart vilka skådespelare som ska spela bandet, men sen dess har det varit tyst, tyst och åter tyst. Nu levererar Mötley Crües basist Nikki Sixx äntligen livstecken från det stökiga projektet.

Nikki Sixx tar till Twitter för att meddela att bandet, som skrev på ett kontrakt att de aldrig kommer att återförenas efter deras sista spelning 2015, har nya låtar på gång. Kanske inte något annat än riktigt inbitna fans gläds över, men Sixx kommenterar senare vad låtarna är till för: just det, filmen The Dirt.

Kanske något märkligt att spela in nya låtar till en film som handlar om bandets dåtid. Men vi väljer att förbise detta och konstaterar att det är fin start på veckan att veta att filmen, trots allt, ser ut att verkligen bli av.

Gitarristen Mick Mars spelas av Game of Thrones-busen Iwan Rheon (Ramsay Bolton i serien), trummisen Tommy  Lee spelas av artisten Machine Gun Kelley, basisten Nikki Sixx gestaltas av Douglas Booth, medan den platinablonda sångaren Vince Neil, spelas av The Punisher-skådisen Daniel Webber.

Vi väntar fortfarande på ett releasedatum för filmen The Dirt.

Glammetalbandet Mötley Crüe under storhetstiden på 1980-talet.
Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar

Uppdaterad 2018-10-15 10:32