Här är kylklampen som är specialdesignad för öl

Vi vet att semesterkassan kan eka tom så här en bit in i augusti, men då gäller det bara att prioritera väl.

Joel Linde  |  Publicerad 2017-08-09 15:53  |  Lästid: 2 minuter

Trots att flera politiker har lagt fram motioner om det kommer Systembolaget inte börja kyla ölen åt oss inom överskådlig framtid. Men det skulle spela mindre roll ifall vi hade en sån här kylklamp, specialdesignad för öl.

Yaket Ice är en ny produkt som folk just nu öser pengar över på crowdfunding-sajten Kickstarter. Den är framtagen av två bröder som vi får anta älskar att ta en kall öl även bortom kylskåpsnära platser. Och om du letat dig hit så förmodar vi att du också gör det.

Som du ser är den här specialkylklampen utformad för att ha så mycket kontakt som möjligt med burken vilket gör att ölen kyls snabbare. Dessutom innehåller den kylgel i stället för vatten och fryser först vid -15 grader. Det gör att ölen kyls på en timme och håller sig sedan kylskåpskall i ett dygn om den förvaras i kylväska.

Den här deluxeklampen går loss på ungefär 240 kronor i nuläget men blir billigare ju fler du köper. Tyvärr, måste vi dock säga, skickas den endast inom USA i nuläget. Vilket ju endast gör att dina vänner kommer älska du ännu mer när du väl får tag på en. Dags att kontakta dina gamla college-polare för en tjänst kanske...

Du kan också kyla ölen med det här röret, det här saltknepet eller den här metoden med kol!

Dela på Facebook
Tweeta
Uppdaterad 2023-09-13 00:06