Patrick Ekwall om Emil Forsbers lyxjacka: ”Ramlat i träsket?”

Patrick Ekwall svingar mot Emil Forsbergs stil på Twitter.

Markus Thunberg  |  Publicerad 2017-06-01 10:32  |  Lästid: 2 minuter

Det är spännande tider för fotbollsproffset Emil Forsberg. Efter en alldeles lysande säsong i tyska Leipzig snackas det nu om en flytt till Fotbollseuropas absoluta toppskikt. Bayern München, Arsenal, Liverpool och Milan är några av klubbarna som visat intresse, enligt Aftonbladet.

Nästan lika bra går det för den förre TV4-sportjournalisten Patrick Ekwall som i veckan fick klart med ett nytt jobb på Eurosport till OS. Förutom det jobbar Ekwall vidare med Leo Vegas och sitt eget klädmärke Difficult by P.

Och det är nog i egenskap av klädföretagare Ekwall uttalar sig om Emil Forsbergs stil på Twitter:

”Om Emil Forsberg från Sundsvall ramlat i fotbollsproffskläder-träsket? Jo, kanske...”, skriver han och menar nog att Sundsvallssonen följt i Cristiano Ronaldos och Mario Balotellis rätt vulgära stilfotspår.

Emil Forsberg har på bilden Ekwall lägger upp hakat på en av de senaste årens hetaste trender – bomberjackan i satin med Jacquard-mönster. Här har Forsberg till och med valt en riktigt exklusiv variant från Gucci med Kalle Anka-tryck ovanpå sin Guccitröja. Jackans prislapp? Runt 35 000 kronor. Gucci är ett av världens just nu ledande modehus och hyllas ständigt för sitt nytänkande. Som till exempel i Cafés stora vårmodejobb 2017, stylat av Emine Sander.

Modellen Chris (i mitten) bär en Guccijacka. Foto: Björn Terring

I Ekwalls egen shop visar han upp hur han tycker en bomberjacka ska se ut: lammskinn, lila och foder och en prislapp på 2995 kronor. Vem som vinner modematchen låter vi, den här gången, någon annan avgöra.

Dela på Facebook
Tweeta
Uppdaterad 2023-09-13 00:25