Annons
Annons

Road Trip Jonas CrambySommardagar är lata dagar – läge för långläsning! Vi har samlat sommarens absolut bästa reportage, krönikor och guider från cafe.se. Luta dig tillbaka och njut!

* * *

På resa med Carl Bildt: Café följer med utrikesministern när han besöker terrordrabbade Mali

bildt1Varför reser Carl Bildt till Mali? Och vad gör han efter höstens riksdagsval? Cafés Staffan Heimerson och Niclas Hammarström bokar plats på rutten Paris–Bamako–Timbuktu för ett hög­exklusivt möte med utrikesministern. Läs reportaget här.

* * *

Annons

Cramby om att åka på roadtrip: ”Jag kan inte minnas när jag var så här lycklig sist”

Road_trips_1Roadtrip är inte semester för Jonas Cramby – det är en fråga om liv och död. Från ett motellrum i Alabama förklarar han varför. Läs Crambys krönika här!

* * *

Miljonären som blev domare: Jonas är ende svensken i VM

Jonas Eriksson

Under fotbolls-VM i Rio är Jonas Eriksson ende svensken som deltar – som domare. För Café berättar han om sitt perfekta minne, den strålande affärskarriären och vägen till att bli en av världens bästa fotbollsdomare. Läs reportaget här!

* * *

”Vaska trekvartsbyxerocken i sommar”

sverige-sommarplagorSommarplågor? Nej tack! Cafés nöjesredaktör Emil Persson förklarar varför duska strunta i att lyssna på dålig musik bara för att det är sommar. Läs krönikan här!

* * *

Läge för en pilsner: här är sommarens bästa öler som förgyller din semester!

sommarens-basta-ol-grube

Fruktigt, lätt och iskallt – i sommar vill vi dricka sommaröl! Cafés dryckesexpert Andreas Grube guidar dig till 6 öler som passar perfekt i solstolen. Läs ölguiden här!

* * *

Snabba cash på riktigt: Juristen som drev ett dopingimperium

DokumentKollage1John var den unge, ambitiöse karriäristen som bar Rolex och festade på Stureplan. Men samtidigt levde han ett kriminellt dubbelliv och basade över dopingfabriker. Cafés Lasse Wierup berättar den hisnande historien om juristen som gick för långt. Läs reportaget här!

* * *

Per Andersson: ”Jag vill dö under ett samlag eller i ett applådtack”

Per-Andersson-grotesco-komiker-intervju-puffHans största framgång var att bli född – och det gick rykten om att han drack en liter punsch varje natt under gymnasiet. Komikern Per Andersson svarar på livets viktigaste frågor. Läs intervjun här!

* * *

Hoja loss hela sommaren – tips på sex perfekta resmål för dig som vill ta med cykeln på semestern

Cykelresor Whistler KanadaSemestra från cykelsadeln! Cafés Mattias Fredriksson har i 20 år jagat världens mäktigaste mountainbikeresmål. Här visar han sina sex favoriter – och avslöjar insidertipsen som maximerar bataljen mot bergstopparna. Läs cykelguiden här!

 

Annons

Dela (7)
Tweeta

Annons


Laddar