Så vet du om någon är en ”nice guy”

Har du problem med att identifiera om du, eller någon annan i din närhet, är en "nice guy? Café hjälper dig på traven, vi har listat fem beteenden som tyder på att du, eller någon annan i din närhet, är en "nice guy".

Mikael Holm  |  Publicerad 2018-05-25 09:15  |  Lästid: 2 minuter

Begreppet ”nice guy” har gått från någon som ”finish last” till någon som är obehaglig i sina relationer med kvinnor. Det är inte helt lätt att veta om en person är en ”nice guy”, en snäll kille på riktigt eller bara en oskön kille. Märker du att någon har flera av dessa karaktärsdrag så vet du att du hänger med en äkta ”nice guy”.

En ”nice guy” skyller sina problem med att få en kärleksrelation på andra

Det är aldrig en ”nice guys” fel när han inte lyckas med att få en kärleksrelation. Istället skyller han bland annat på kvinnorna som han tycker bara faller för ”douchebags” och männen som stjäl alla kvinnor för att de är ”douchebags”.

Han nämner alltid att han är en ”nice guy”

Likt en vegan måste en ”nice guy” prata ofta och mycket om sitt livsval. Han nämner ALL-TID att han är en ”nice guy”.

Han gnäller mycket på sin singelsituation

Varje gång man träffar en ”nice guy” så är det ett ständigt gnäll över att han är singel och hur inga kvinnor vill vara med honom.

Han postar texter på sociala medier om hur singel han är

Med en frenesi likt hur en morsa publicerar bilder på sin facebook-vägg postar en ”nice guy” sina texter. Texterna kan handla om hur trött han är på att vara singel, hur otroligt det är att en snäll kille som honom inte kan få en flickvän, hur alla killar som har flickvänner är douchebags OCH så vidare.

Han är falsk

Han gömmer sig bakom sin ”nice guy”-fasad men är allt som oftast inte supersnäll. Han pratar skit om kvinnor som han kan vara vän med för att de dejtar ”fel” killar, han ondgör sig över sina killkompisar för han anser det omöjligt att de har flickvänner men inte han. Han är ju en snäll kille och de behandlar sina tjejer som skit för att de inte ser dem som ”queens” som han gör.

Känner du igen dig själv, eller någon annan, i något eller några av dessa karaktärsdrag kan du eller någon i din närhet vara en ”nice guy”.

Vill du läsa mer om ”nice guys” och var de kommer från kan du läsa om det här!

Läs också!

Allt du behöver veta om ”incel” – ofrivilligt celibat

Här odlar män kvinnohat och uppmanar till våld – för att de är ”ofrivilliga celibater”

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar

Uppdaterad 2018-05-26 21:38