Annons
Annons

Schyffert och Björk i träningsutmaning med Café

Under tre månader kommer Henrik Schyffert och Martin Björk att träna tillsammans med Cafés bloggande PT, Thomas Skoglund. Följ deras träningsutmaning vecka för vecka – och delta själv i de övningar som de båda utför under vintern och våren.

Olle Arnell

Henrik o Martin 2_5917

De kommande tre månaderna får du följa Henrik Schyffert och Martin Björks resa mot bättre fysik. Henrik och Martin har erfarenhet av bland annat gymträning, crossfit och skidåkning men ska nu genomföra ett program av målmedveten träning ledd av Thomas Skoglund som bloggar om träning och hälsa här på Café.se. Tanken är att ta de båda till nivåer av träning de tidigare aldrig testat.

Annons

Men det här kommer inte bara vara en rapportering från deras träningspass. Thomas kommer även att paketera träningen för dig som läsare, så att du kan hänga med och genomföra samma träning parallellt med duon.

Gilla Cafe.se på Facebook

Henrik och Martins räningspass kommer att ske individuellt tillsammans med Thomas, två-fyra gånger i veckan och tanken är att ruska om i deras invanda träningsmönster.

– Jag vill påvisa att vi genom att bredda våra vyer inom träning också kan nå nya nivåer av resultat – oavsett om din önskan är att bli av med några trivselkilon eller slå personligt rekord i bänkpress, säger Thomas.

Henrik Thomas o Martin_5955

Henrik och Martin tillsammans med sin nya PT, Thomas Skoglund.

Vem vinner?

– Den som bäst lyckats nå sina önskade träningsmål kommer att tituleras som vinnare vid projektets slut. Punkt. Givetvis är det av stor vikt att poängtera att skapandet av en positiv och hållbar förändring, med stadigvarande kliv framåt, är en seger i sig.

Martin och Henrik tävlar alltså mot sig själva och trots att de kommer jämföras med varandra består den största vinsten av att slå den äldre, och ur det här hänseendet, ”sämre”, versionen av sig själva.

Läs rapporten från vecka 1 av Schyffert och Björks träning med Thomas Skoglund!

 

Mer läsning!

Så försämras din träning av alkohol

11 träningstyper du stör dig på varje gång du är på gymmet

 

Annons

Dela (15)
Tweeta

Annons


Laddar