Se det alternativa Game of Thrones-slutet som typ alla verkar gilla

The Knight King i Game of Thrones

Det här slutet känns ju betydligt bättre än det HBO gav oss.

Joakim Almén | Foto: HBO  |  Publicerad 2019-06-19 13:03  |  Lästid: < 1 minuter

Att sista säsongen av världens kanske största tv-serie någonsin, Game of Thrones, inte levererade eftersträvansvärd kvalitet över den sex avsnitt långa åttonde säsongen har framgått av all önskvärd tydlighet av folks reaktioner på internet. Även om finalavsnittet klarade sig undan den värsta kritikstormen så rörde den sista säsongen upp starka känslor hos GoT-anhängarna.

Seriens skapare och manusförfattare David Benioff och Daniel Brett Weiss har varit mitt i skottgluggen för fansens påhopp – och efter seriens slut har mer än 1,6 miljoner personer undertecknat en namninsamling för att få den sista säsongen omgjord. Något överdrivet, kanske. Tur då, i det här fallet, att internet alltjämt bubblar av personer som tar saken i egna händer.

Nu har Youtube-kontot Think Story, vars tidigare videor består av fan-teorier och analyser av tv-serier och filmer, tagit sig tid att skriva och klippa ihop ett nytt slut. I den över 16 minuter långa och väldigt ambitiösa videon är det främst från sista säsongens tredje avsnitt Battle of Winterfell som historien skrivs om. I det alternativa slutets version lever The Night King betydligt längre – och i Battle of Winterfell tvingas huvudkaraktärerna retirera till King’s Landing, där Cersei nödgas släppa in sina forna fiender för att tillsammans besegra The Night King. Men inte utan att Daenerys tvingas knäböja inför drottningen.

Resten? Kika själva nedan! Från 4.47 och framåt förklaras det nya slutet.

Av reaktionerna i kommentarsfältet att döma verkar det här slutet falla folk i smaken mer än hur serien i HBO-regi de facto slutade. Sedan videon lades upp för drygt tre veckor sen har den visats över fyra miljoner gånger.

SE OCKSÅ: Allt vi vet om den kommande Game of Thrones-spinoffen

Dela på Facebook
Tweeta
Uppdaterad 2019-06-19 13:26