Annons
Annons

Daniel-Craig-spectre-bakom-kulisserna

Daniel Craig laddar om.

* * *

Sommaren och hösten har präglats av coola men, ärligt talat, rätt fattiga smakprov från den nya bondfilmen Spectre. Vi har fått veta att Daniel Craig åter tar sig rollen, att Spectre är namnet på en hemlig organisation och att Bond nästan genomgående bär brittiska lyxmärket Tom Ford. Nu får vi se lite action. Se bakom kulisserna-klippen och tjuvkika på actionscenerna här.

Annons
Gilla Cafe.se på Facebook

Vad filmen handlar om? Ja, numera vet vi rätt mycket.

Bond söker sig till Mexico City och Rom efter att ha fått ett kryptiskt meddelande från det förgångna. När han charmar en vacker änka till en ökänd kriminell lyckas han också infiltrera ett hemligt möte där han blir varse existensen av SPECTRE, en lömsk kriminell organisation.

I London får han problem med den nya chefen över Centre for National Security, som utmanar MI6, där Bond jobbar. Samtidigt är Bond på jakt efter Madeleine Swann, dotter till hans ärkefiende Mr White, eftersom hon kan sitta inne på information om SPECTRE. Intresse uppstår eftersom Swann mer än någon annan förstår hur det är att känna en yrkesmördare.

Låter det som en soppa? Nä, mest som en klassisk Bondfilm. Det är lite som med barn innan julafton: man vet inte vad man kommer att få, men innan dagen är kommen har man mycket svårt att sitta still.

 

Annons

Dela (11)
Tweeta

Annons


Laddar