Hoppa till innehåll

Sex favoritsneakers i februari

Inledningen på 2016 har varit en intensiv period när det gäller nyheter från de stora sportvarumärkena. Varje vecka släpps nya sneakers som skapar stor buzz. Vissa modeller är mer limiterade än andra, en del i stort sett omöjliga att få tag på. Oavsett tillgänglighet listar jag sex skor jag gillar extra mycket just nu. 1) … Continued

Inledningen på 2016 har varit en intensiv period när det gäller nyheter från de stora sportvarumärkena. Varje vecka släpps nya sneakers som skapar stor buzz. Vissa modeller är mer limiterade än andra, en del i stort sett omöjliga att få tag på.
Oavsett tillgänglighet listar jag sex skor jag gillar extra mycket just nu.

sneak1

1) Adidas Yeezy Boost 350, 1 899 kr
Älskar den här skon, mest för att den är så bekväm att gå i. Snyggaste färgställningen hittills. Om den går att få tag på? Tveksamt.

sneak2

2)
NikeLab Dunk Lux High x RT, cirka 3 000 kr.
Givenchys designer Riccardo Tisci har gjort en vågad uppdatering av basketskon Dunk som döpts till ”Lux High”.
Här syns en större Swoosh, förlängd höjd och större proportioner. Överdelen är gjord i läder och i skon ligger en Lunarlon-sula för mjukare dämpning. Har endast släppts i USA.

sneak3
3) Adidas NMD Runner Primeknit, 1 800 kr
När de senaste tekniska innovationerna hamnat i en streetsko. Boost-sulan genererar energi i steget och ovandelen i Primeknit andas och ger en utmärkt passform.

sneak4

4) New Balance  CRT 300, 900 kr
Tennisko i retroutförande i mocka och mesh. En vinnare i sommar.

sneak5

5) Eytys Doja, 2 000 kr
På måndag släpps Eytys färgstarka samarbete med den 80-åriga sydafrikanska konstnären Esther Mahlangu. Modellen heter Doja.

sneak6

6) Adidas Tubular Doom, 1 600 kr
Vi ser mer och mer skor med stretchiga slip-in-ovandel och strumpliknande passform. (Kommer även från Nike längre fram i vår.)

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.