Simon Sköld klar för ”Let’s Dance” – här är hans stenhårda träning

 |  Publicerad 2015-02-12 17:06  |  Lästid: 3 minuter
camilla

Simon Sköld, 27, är klar för “Let’s Dance” i TV4. För Café berättar han om sin hårda MMA-träning.

– Jag tränar 10-13 pass i veckan, säger han.

* * *

I morse blev det klart att MMA-fightern Simon Sköld är den sista deltagaren till "Let’s dance". Simon Sköld bekräftade det dels genom sin Instagram och dels tillkännagav han det i Nyhetsmorgon i TV4.

simonskold_dance

Bild: @simonskold

Café träffades honom i tisdags och snackade om hans träning som MMA-fighter.

- När jag tränar inför en fight så kör jag 10-13 pass i veckan, när det inte är säsong så kör jag ungefär 8 pass i veckan, säger Simon Sköld.

- Och då kör jag allt mellan stående fighting, brottning, grappling och fys, det beror lite på vem jag ska möta. Det viktigaste för mig just nu är inte att bli starkare rent fysiskt utan jag behöver orka vara så stark som jag är fast under en längre period, säger Simon om träningen.

Men nu ska Simon Sköld byta oktagonen mot dansgolvet och ställa upp i Let’s dance. Och frågan är inte om hans sambo, Camilla Läckberg, kommer att bli hans främsta lärare vad gäller dansen då paret tränar en del ihop och Läckberg tidigare själv varit med i "Let’s dance".

- Ja, eller vi tränar ofta samtidigt. Men vi tränar inte tillsammans, vi gör oftast olika grejer. Camilla brukar ofta dra iväg och dansa och hon såg inte riktigt det som träning och sa att det mest var kul. Men träning kan vara kul, det är lite det som är grejen.

Återstår att se hur det går för MMA-fightern Simon Sköld på dansgolvet.

6
5
4
1
2

Simon Sköld och hans största fan, författaren Camila Läckberg. Bilder: All over press

Henrik Malmberg

* * *

Läs mer!

De är hetaste bandet 2015 - nu klara för Way Out West

Cheap Monday släpper hipster synth för fickan – så här låter den

Tystnad, ja tack – här är lurarna som rensar bort omgivningens ljud

Mark Ronson: ”Jag är 39 år nu och kan inte klä mig hur som helst”

10 Max Martin-låtar som skakade hela musikvärlden

Dela på Facebook
Tweeta
Uppdaterad 2023-09-13 10:52