Snart kan du köpa Vans nya ”The Simpsons”-skor

Ett måste för alla ”The Simpsons”-fans.

Markus Aamisepp | Foto: Vans  |  Publicerad 2020-08-05 18:06  |  Lästid: 2 minuter

Några veckor efter Adidas lanserade sina Luke Skywalker-skor är det framstående sneakermärket Vans näst i tur med att släppa en sko med anknytning till en av världens populäraste rullar (eller ja, serier). På fredag släpper det amerikanska sko- och klädmärket en kollektion där de hyllar den över trettio år gamla tecknade serien The Simpsons.

Kollektionen visar upp hela familjen (Homer, Marge, Bart, Lisa och Maggie) med diverse bilder och referenser på plaggen och finns i i både herr- och damstilar. Även andra potenta karaktärer i from av Moe Szyslak, Carl Carlson och Barney Gumble kommer finnas på vissa av plaggen. Något som säkerligen kommer uppskattas av The Simpsons-fans eller dig som vill uppleva lite gammal hederlig “Simpsons-kvällar från 18-20 på sexan”-nostalgi.

Förutom åtta olika skovarianter kommer även ryggsäckar, sweatshirts, t-shirts, strumpor och kepsar i The Simpsons-tema finnas med i kollektionen. Inte minst kommer den blå sommarjackan ”The Torrey Jacket” med DNA från både Vans och den tecknade serien finnas tillgänglig.

Är du sugen på att sätta tänderna i den här unika kollektionen kan du börja beställa hem The Simpsons-mundering på Vans hemsida från lördagen den 8 augusti.

Se några av plaggen från kollektionen nedan:

Dela på Facebook
Tweeta
Uppdaterad 2020-08-05 18:06