Hoppa till innehåll

Sno Alexander Skarsgårds avskalade stil – 5 plagg som utmärker stjärnan

Gustav Broström

På vita duken briljerar han som vampyr, dum modell och nu senast som Tarzan. Men Sveriges största manliga export gör succé även på gatan. Alexander Skarsgård visat att svenskar är mer än kocken från Mupparna och ABBAs utsvängda byxor. Den forna Hundtricket-stjärnan har vässat stilen och syns ofta i svensk design på filmpremiärer och Los … Continued

På vita duken briljerar han som vampyr, dum modell och nu senast som Tarzan. Men Sveriges största manliga export gör succé även på gatan. Alexander Skarsgård visat att svenskar är mer än kocken från Mupparna och ABBAs utsvängda byxor. Den forna Hundtricket-stjärnan har vässat stilen och syns ofta i svensk design på filmpremiärer och Los Angeles gator. Med förkärlek för klassiska plagg syns han ofta i cleana basplagg med dyr twist. Dessa stapelvaror bör finnas i varje modern mans garderob och ledorden är klassiskt, avskalat och framförallt välsittande.


Jeansjacka, 1 490 kr, Nudie (via Apprl)

Piké, 1 199 kr, Orlebar Brown (via Apprl)

Skjorta, nu 379 kr, Reiss & solglasögon, 3 750 kr, Cutler & Gross

Solglasögon, 2 699 kr, Tom Ford

Mer Alexander Skarsgård från Café!

Vi jämförde Alex Skarsgård med 7 andra Tarzans – resultatet blev som väntat

Stor intervju med Alex: ”Det händer definitivt att jag dricker för mycket”

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.