Hoppa till innehåll

Vi jämförde Alex Skarsgård med 7 andra Tarzans – resultatet blev som väntat

I nya Tarzan-filmen återvänder Tarzan till djungeln efter att ha acklimatiserat sig till ett liv i London. Trailern för filmen som har premiär den 1 juli släpptes idag och i huvudrollen ser vi ingen annan än Alexander Skarsgård, som verkar ha gjort en hel del situps inför inspelningen. Men hur bra står han sig mot … Continued

I nya Tarzan-filmen återvänder Tarzan till djungeln efter att ha acklimatiserat sig till ett liv i London.

Trailern för filmen som har premiär den 1 juli släpptes idag och i huvudrollen ser vi ingen annan än Alexander Skarsgård, som verkar ha gjort en hel del situps inför inspelningen.

Men hur bra står han sig mot de många, många män som spelat kungen i djungeln de senaste 100 åren? Rätt bra, visar det sig…

Rond 1: Alexander Skarsgård vs. Elmo Lincoln (Tarzan, 1918)

Domaren stoppar den här fajten innan den ens börjar. Skarsgårds åttapack skulle ha gjort mos av Elmo Lincolns ”din-lönnfete-morbror-i-Fred-Flinta-outfit”-look. Till Elmos försvar är ”Tarzan of The Apes” nära 100 år gammal. 1-0 till svensken.

2. Alexander Skarsgård vs. Johnny Weissmüller (Tarzan, 1932)

Weissmüller har fem OS-guld, 28 världsrekord i simning och tolv Tarzan-filmer under bältet – fler än någon annan. Skarsgård har ett åttapack. 2-0 Skarsgård.
johnny-weissmuller

3. Alexander Skarsgård vs. Lex Barker (Tarzan, 1949)

Regissören sa exakt samma sak i de här två scenerna: ”Se nonchalant superstark ut.” Bara en lyckades. Poäng Skarsgård.

 

4. Alexander Skarsgård vs. Ron Ely (Tarzan, 1966)

Ron Ely var den 15:e mannen att spela Tarzan, och gjorde totalt 57 avsnitt av tv-serien med samma namn. Imponerande! Men inte lika imponerande som Skarsgårds åttapack. 4-0.
Ron-Ely

5. Alexander Skarsgård vs. Miles O’Keeffe (Tarzan, 1981)

Den här fajten var rekordjämn ända tills 80-talet ringde och ville ha sin pose tillbaka. 5-0 till Skarsgård.
miles-o-keeffe

6. Alexander Skarsgård vs. Casper Van Dien (Tarzan, 1998)

När domaren såg att Tarzan till höger var samma kille som spelade Rico i rymdkomedin (?) Starship Troopers skrattade han så mycket att matchen fick avbrytas. Ronden går till Skarsgård.
casper-van-dien

7. Alexander Skarsgård vs. Disney (Tarzan, 1999)

Det enda sätt att på något sätt matcha Skarsgårds fysik är att ta börja rita. Men trots att över 200 animatörer jobbade på Disneys storfilm från 1999 så glömde alla en väldigt viktig detalj: åttapacket.

Klar seger för Skarsgård, alltså, som här syns hålla om Margot Robbie (Wolf of Wallstreet) som spelar rollen som Jane.
large_932774eeaad080243483b050224571ec-635850938166654620-tar-05564-tar-22325rhv2-2

Även Samuel L. Jackson, Christoph Waltz och Djimon Hounsou kommer att medverka i Tarzan, som regisseras av David Yates (de senare Harry Potter-filmerna).

Relaterat från Café: Kolla in trailern till The Legend of Tarzan här >

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.