6 snygga shorts som funkar till det mesta

Andre Agassi shorts

Glöm förlegade stilregler. Säsongens shorts funkar (nästan) överallt.

Daniel Lindström | Foto: Getty  |  Publicerad 2021-05-31 15:22  |  Lästid: 2 minuter

Hur långa ska ett par shorts vara? Det är såklart en smaksak, men vi rekommenderar att de går över mitten av låret men inte ända ner till knäna.

Bekvämt från Nike

499 kr

Eftersom du förmodligen gått hemma hela vintern i mjukisbyxor finns det ingen anledning att kompromissa med bekvämligheten bara för att det är sommar. Sweatpants som shorts, inga konstigheter.

Läs mer om produkten eller köp den här.

Klassiskt från Wood Wood

1 100 kr

Tänk dig ett par avklippta chinos. Så ser de här shortsen från danska Wood Wood ut. Passar till både skjorta och t-shirt. Marinblått kan vara ett bra alternativ om du inte gillar beige.

Läs mer om produkten eller köp den här.

Batikfärgat från Stüssy

1 200 kr

Kaliforniska surf- och skatemärket Stüssy upplever en ny storhetstid. Kolla bara samarbetet med Our Legacy som sålde slut på minuter. Ett par batikfärgade shorts skapar en stark strandlook.

Läs mer om produkten eller köp den här.

LÄS OCKSÅ: Därför ska du inte vara rädd att bära riktigt korta shorts i sommar

Randigt från Polo Ralph Lauren

1 300 kr

Detta är de perfekta shortsen för dig som gillar att vara uppklädd även när det är varmt. En elegant och tidlös modell i seer­sucker-tyg som är lätt och luftigt. Matchas med fördel med en vit skjorta.

Läs mer om produkten eller köp den här.

Vintageinspirerat från Acne Studios

2 300 kr

Denimshorts med lös passform i nedtvättat tyg och ett smalt bälte som håller allt på plats. Jag har samma modell fast i normal­långa jeans och älskar det slitna vintage-­uttrycket.

Läs mer om produkten eller köp den här.

Kamouflagemönstrat från Celine

5 250 kr

Årets mest hajpade designerkollektion innehåller mängder av måste ha-plagg. Som ett par kamouflagemönstrade shorts, till exempel. Vi har sett det förr, men vill ändå ha till varje pris.

Läs mer om produkten eller köp den här.


Alla produkter på Café är noggrant handplockade av våra redaktörer. Vissa av artiklarna innehåller affiliatelänkar vilket innebär att vi får en liten provision om du väljer att köpa något. Läs mer om hur Café jobbar med affiliatelänkar här.

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar

Uppdaterad 2021-05-31 17:41