Hoppa till innehåll

Café väljer snyggaste kortärmade skjortorna i sommar

Kortärmad skjorta från Acne
Daniel Lindström

Sommaren är kort(ärmad).

En kortärmad skjorta använder man när det är varmt och när man vill känna sig sval och ledig. Därför ska skjortan även sitta avslappnat på kroppen. Det gör till exempel inte något om du går upp en storlek och bär skjortan luftigt.

Färgglatt från Nudie Jeans

1 100 kr

Den här skjortan i materialet lyocell kommer inte bara att göra ett stort avtryck på din omgivning, den är även bra för miljön! Matcha med ett par enfärgade linneshorts och sandaler.

Läs mer om produkten eller köp den här.

Prickigt från A.P.C.

1 450 kr

Franska A.P.C. är sedan över 20 år ett av den här tidningens absoluta favoritmärken. Alltid rätt, alltid bra kvalitet. Om man tittar närmare på den här skjortan ser prickarna mer ut som små stänk av vit färg.

Läs mer om produkten eller köp den här.

Konstnärligt från Schnayderman’s

1 900 kr

Svenska Schnayderman’s har låtit duktiga illustratören Julia de Ruvo sätta sin prägel på några av säsongens plagg. Den här skjortan blir man på gott humör av! Den är lätt och luftig och faller elegant.

Läs mer om produkten eller köp den här.

Dressat från Canali

2 100 kr

Om du vill ha en kortärmad skjorta som både är sval och stilig är linne det klart bästa alternativet. Italienska Canali är mästare på detta. Linnetyget är av det moderna slaget och andas bra.

Läs mer om produkten eller köp den här.

Randigt från Paul Smith

2 400 kr

Så snyggt med en riktigt bred rand, eller hur? Enligt riktiga stilvetare ska man inte bära kortärmad skjorta under kavaj, men vi kan verkligen se den här modellen under en marinblå linnekavaj.

Läs mer om produkten eller köp den här.

Blommigt från Acne Studios

3 850 kr

Sommarens vackraste skjorta – som ett konstverk! Acne Studios modell ”Simon” är lätt och luftig och faller fint när den sitter på kroppen. Kom ihåg: Kortärmade skjortor får absolut inte sitta tajt.


Alla produkter på Café är noggrant handplockade av våra redaktörer. Vissa av artiklarna innehåller affiliatelänkar vilket innebär att vi får en liten provision om du väljer att köpa något. Läs mer om hur Café jobbar med affiliatelänkar här.

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.