Hoppa till innehåll

Sophie Turner och hennes kille från Jonas Brothers har Sansa Starks GoT-tron i sitt hem

Sansa Stark och Game of Thrones-tronen

En snyggare inredningsdetalj än järntronen?

Tronen é hemma! Brittiska stjärnskådisen Sophie Turner, som spelade Sansa Stark i den omåttligt populära fantasyserien Game of Thrones, har fått tillökning i dubbel bemärkelse. Om man nu vill stretcha betydelsen av uttrycket ”tillökning”. I slutet av juli fick hon och hennes kille Joe Jonas, som spelar sig själv i det – åtminstone i USA – omåttligt populära brödrabandet Jonas Brothers, en dotter, Willa.

https://www.instagram.com/p/CD6-SFchxJ8/?utm_source=ig_embed

Nu har Sophie Turner och Joe Jonas alltså fått ytterligare tillskott i sin stora villa i San Fernando Valley, i närheten av Beverly Hills i Los Angeles. Yes, det handlar om DEN tronen som Sansa Stark sitter på i det sista avsnittet av den bespottade säsongsfinalen av Game of Thrones.

Turner la upp en story på Instagram med texten ”Välkommen hem”. Och även om många säkert drömmer om att ha en äkta Game of Thrones-tron i hemmet kanske man får säga att det är tur att det inte var den något vräkigare järntronen Sansa Stark/Sophie Turner flyttat in i sitt hem.

Queen in the north – för alltid! Foto: @sophiet, Instagram

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.