Spana in första trailern till tredje säsongen av ”Succession”

En man i kostym lutar sig mot ett skrivbord

En av de senaste årens bästa serier får snart en säsong tre och Alexander Skarsgård och Adrien Brody ansluter till den redan grymma rollistan.

Robin Åberg | Foto: HBO Nordic  |  Publicerad 2021-07-07 11:21  |  Lästid: < 1 minuter

Världens bästa serie är en titel som HBOs mörkt humoristiska familjedrama Succession aspirerat på de senaste åren och med en hel drös priser, bland annat en Emmy för bästa dramaserie, finns det absolut belägg för det. Få serier har på ett så underhållande sätt lyckats fånga alla de fräckheter giriga personer i en högst dysfunktionell familj tar till för att få ett försprång i kampen om pengar och makt.

I höst kommer den tredje säsongen och en första trailer släpptes precis. Att döma av denna lilla snutt fortsätter den smutsiga kampen mellan familjemedlemmarna om vem som ska få makten över det enorma medieföretaget när farsan ska gå i pension.

Succession säsong 2

HBO själva lobbar upp kommande säsong med följande hiss-pitch: ”Efter bakhållet från sin rebelliske son Kendall befinner sig Logan Roy i en farlig position och kämpar för att säkra familje-, politiska och ekonomiska allianser. Spänningarna ökar när en bitter företagsstrid börjar förvandlas till ett inbördeskrig inom familjen.”

Bland de nya karaktärer tittarna kommer få stifta bekantskap med under kommande säsong sticker särskilt Josh Aaronson och Lukas Matsson ut. Vilka då? Nä, karaktärernas namn avslöjar inte mycket, de spelas hur som helst av Adrien Brody respektive Alexander Skarsgård.

Kika in trailern här:

Läs även: Brian Cox förklarar det mystiska slutet i ”Succession”

Dela på Facebook
Tweeta
Uppdaterad 2021-07-07 11:21