Alla plagg i Supremes vår- och sommar-lookbook 2019

Vill du lägga fingrarna på något av plaggen gäller det att hänga på det digitala låset den 25 februari.

Markus Thörnhammar  |  Publicerad 2019-02-18 15:58  |  Lästid: 3 minuter

Supreme New York (ej att förväxla med de juridiskt och moraliskt flexibla bolagen Supreme Italia och Supreme Spain) är alltjämt ett av världens absolut mest hajpade och åtråvärda streetwear-märken. Detta i en tid när streetwear-aktierna står högre i kurs än på mycket länge. När Supreme släpper en ny kollektion är det följaktligen en stor händelse hos streetwear-aficionados och resell-hajar världen över.

Nu har märket offentliggjort sin lookbook för våren och sommarens kommande släpp och bland plaggen märks i vanlig Supreme-ordning en rad lekfulla blinkningar och populärkulturella referenser – exempelvis till Salvador Dalí, Dracula-skådespelaren Bela Lugosi och Playboy.

I kollektionen ingår bland mycket annat kostymer, skinnjackor, sweatshirts, jeansjackor och, givetvis, t-shirts med grafiska tryck.

Kollektionen finns att köpa i Supremes fysiska butiker och återförsäljare runt om i USA, Europa och Japan den 21 februari. Online sker det första släppet 25 februari och därefter 7 mars på Supreme.

Kolla in alla 30 bilder från Supremes Lookbook SS19

Dela på Facebook
Tweeta
Uppdaterad 2019-02-18 16:28