Annons

Se Alexander Skarsgård i första Tarzan-trailern

Nyligen släpptes den första officiella trailern till Tarzan och vi får bland annat se den mörka skogen där största delen av filmen utspelar sig. Dessutom syns Alexander Skarsgård i rollen som Tarzan och det verkar som att svensken hängt på gymmet en hel del inför rollen.

Tobias Skagerström
Se Alexander Skarsgård i första Tarzan-trailern

tarzan

Det här är första live-action filmen av Edgar Rice Burroughs älskade bokserie och huvudrollen spelas av ingen mindre än vår egen Alexander Skarsgård. Han har sällskap av flera andra välkända skådespelare som Margot Robbie (som Jane Porter), Christoph Waltz (som självklart spelar skurken Kapten Rom) och mannen som ingen kan mellannamnet på – Samuel L. Jackson (som George Washington Williams).

Annons

Av trailern att döma verkar livet vara mörkare i den här skogen än i Disneys animerade version från 1999 och borta är de trallvänliga sångerna. Den kommande filmen handlar om att Tarzan måste återvända till djungeln efter att ha anpassat sig till livet i London – där han dock inte glömt bort att hålla sig i form.

Gilla Cafe.se på Facebook

I den drygt två minuter långa trailern hinner Skarsgård med mycket, som bland annat att slåss med apor, försöka rädda sin kära Jane och svinga sig i datoranimerade lianer. Typiska saker man sysslar med när man är Tarzan, helt enkelt.

Trailern slår på den stora djungeltrumman och The Legend of Tarzan har premiär den första juli nästa år. Spana in hela trailern här nedanför.

Ytterligare läsning om Skarsgårds Tarzan-roll:

Så här står sig Alexander Skarsgård mot tidigare Tarzan-skådespelare >

Annons

Dela (215)
Tweeta

Annons


Laddar