Hoppa till innehåll

Tre väskor att ta rygg på

Patrik Hedlund

Ryggsäcken är inte bara trendig just nu, utan ständigt ett av de mest praktiska väskalternativen. Här visar vi tre olika varianter: en ryggsäck som låter dig använda din iPad utan att packa upp den, en du kan bada med – och en klassiker i ny tappning. Sanslös cykelryggaTillhör du hardcore-cykelpendlarna som trampar till jobbet oavsett … Continued

rygga

Ryggsäcken är inte bara trendig just nu, utan ständigt ett av de mest praktiska väskalternativen. Här visar vi tre olika varianter: en ryggsäck som låter dig använda din iPad utan att packa upp den, en du kan bada med – och en klassiker i ny tappning.

Sanslös cykelrygga
Tillhör du hardcore-cykelpendlarna som trampar till jobbet oavsett väder, så vet du hur viktigt det är att ha en vattentät ryggsäck. SealLine Urban Backpack är just det. Föredömligt avskalad med endast ett ytterfack och ett mindre innerfack. Gjord i specialbehandlad lättvikts-polyester med limmade sömmar, som garanterat håller innanmätet snustorrt. Finns här för 1 1oo kronor.

rygg

iPad-vännen
Osprey tillverkar väskor för backpacking, klättring, skidåkning, fjällvandring, cykling och löpning – och nu släpper de en serie väskor för alla er som ofta reser med er surfplatta. I Portal-serien, som den kallas, finns fem olika väskor som låter dig komma åt och använda din iPad utan att packa upp den ur väskan. Ovärderligt för oss som tvingas trängas med en miljon andra människor i kommunaltrafiken varje morgon. Väskorna kostar från 800 kronor och finns att köpa här.

Cyber Port Open

Uppdaterad klassiker
En ryggsäck är praktisk i sig, utan specialfunktioner. Det vet Eastpak som pysslat med den businessen länge. Därför satsar man på snygga samarbeten istället – som detta med franska A.P.C. 1 350 kronor på Très Bien Shop.

Patrik Hedlund

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.