Hoppa till innehåll

Ugandas president vill förbjuda oralsex: ”Munnen är till för att äta med”

Ugandas presiden, Yoweri Museveni, sa i ett uttalande att han vill förbjuda oralsex.
Joel Linde

Ugandas president Yoweri Museveni har återigen uttalat sig om hur folk bör och inte bör ha sex med varandra. Den här gången vill han förbjuda oralsex.

Ugandas president Yoweri Museveni är uppenbarligen en galen människa, och nu har han gjort ännu ett vansinnigt uttalande om människors sexualitet.

Enligt honom har människor utifrån kommit till Uganda och fört med sig det – enligt honom – farliga beteendet oralsex. Därför vill han nu förbjuda landets befolkning från att utföra det, skriver Daily Mail.

”Munnen är till för att äta med”, sa han i sitt anförande, och meddelade att han kommer att utfärda officiella varningar om förfarandet.

Men det är långt ifrån första gången presidenten velat besluta om hur människor i Uganda ska, och inte ska, ha sex med varandra. 2014 införde han Anti-Homosexuality Act som gör att homosexuella riskerar livstids fängelse. Att känna till men inte ange homosexuella kan ge sju års fängelse. Senare samma år ville han övertyga befolkningen om att oralsex kunde leda till mask i magen.

Och galenskapen lär inte ta slut någon gång snart. Tidigare i år avskaffade han den övre åldersgränsen på 75 år för presidentkandidater – mycket lägligt med tanke på han själv är 74 år gammal.

Se hans uttalande här.

Du gillar nog även:

Donald Trump ”förklarar krig” mot Nordkorea – via Twitter

6 frågor som kan avgöra valet 2018

Dolph om Putin: ”Tur han har koll och håller någon jävla ordning där borta”

Credits
Foto: IBL

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.