Vårens hetaste herrmode – 5 trendigaste plaggen att bära just nu

herrmode varen sommar 2017

Butikerna är fyllda med en ny säsong och nya kläder. Cafés moderedaktör guidar till de fem trendigaste plaggen att bära just nu.

Martin Hansson  |  Publicerad 2017-04-21 13:16  |  Lästid: 2 minuter
vita solglasogon 2017

1. Ovala vita solglasögon

De ovala vita solglasögonen har knappast gått att missa varken på Instagram eller vilandes på de coolaste och mest stilsäkra musikproducenterna och rapparnas nästippar. Harry Styles och Pharrell är några av de män som senaste veckorna synts flitigt i de coola solbrillorna. De legendariska porträttbilderna på Kurt Cobain i de vita solglasögonen får oss att vilja matcha brillorna med massor av mönster denna säsong.

2. Den kortärmade silkesskjortan

Att den kortärmade semesterskjortan i silke fått en storstilad comeback råder det ingen tvekan om. Flera internationella modehusen som Saint Laurent, Gucci och Prada har alla radat upp en arsenal av kortärmade och mönstrade skjortor i deras butiker i vår.

3. Välj rosa i vår

Pudderrosa, pastellrosa, chockrosa, dusty pink eller bara vanlig rosa. Den uppseendeväckande färgen har klivit in på catwalken våren 2017 och syns flitigt i vår och sommar – överallt. Singer-songwritern John Mayer visar hur du snyggt bär upp ett avslappnat mjukis-set från Stone Island.

4. Sneakers med klumpigare sula

Säsongens allra trendigaste skoval är ett par något klumpigare sneakers, med en grövre och högre sula. Märken som Eytys och Dries Van Noten har båda stylat de grövre skorna till vida kostymbyxor i vår. Tummen upp!

5. Jackor med patches och broderier

Som vi skrev om tidigare i veckan så är jeansjackorna med patches och broderier på en trendig jackmodell i vår. Personliga patches att sätta på jackor, byxor och accessoarer är en het hantverkstrend vi hittills bara fått se början av.

Dela på Facebook
Tweeta
Uppdaterad 2023-09-13 09:23