Hoppa till innehåll

Vårens hetaste skinnjackor – Café väljer 9 snygga favoriter

Martin Hansson

Vårvädret har äntligen anlänt! Vässa din vårstil med en riktigt snygg skinnjacka. Cafés moderedaktör tipsar om de mest stilsäkra skinnjackorna i butik just nu.

En snygg skinnjacka är en tidlös investering som du kommer att kunna plocka fram varje vår, sommar och höst – och bära på oändligt många olika sätt. Våren 2017 är den bruna läderjackan ett trendigt alternativ med hög modegrad samtidigt som den klassiska svarta bikerjackan alltid är ett stilsäkert köp.

Ett smart stiltips att ha i bakhuvudet när du ska införskaffa en skinnjacka är att fundera ut innan vad du vill ha för färg och material. Tänk igenom valet av skinnpaj ett tag och prova flera olika modeller, för när du väl hittat rätt så är det ett plagg du kan använda i flera år framöver.

Cafés moderedaktör guidar till 9 snygga skinnjackor att bära våren 2017:

Stilren och cool skinnjacka från Tiger of Sweden, 4999 kr.

Den här ljusbruna skinnjackan från Acne Studios är ett plagg som lyfter din vårstil. Acne Studios10 495 kr.

Weekday satsar på en skinnpaj i klassisk workwear-modell. Weekday, 2500 kr.

Prisvärd bikerjacka i läder från modejätten H&M, 1999 kr.

Varför inte välja en snygg skinnjacka i burgundy som vårjacka? AMI, 11 400 kr. 

Skinnjacka i bikermodell med flera fina detaljer från Selected Homme, 2499 kr.

Exklusiva modehuset Loewe har denna vår en beundransvärd dyrgrip i butik. Loewe, 25 200 kr.

Danska designmärket Samsøe & Samsøe visar ett hett alternativ till skinnjacka i vårkollektionen. Samsøe & Samsøe, 3995 kr.

Saint Laurents exklusiva skinnjacka har hyllats av internationella modeeliten – och kostar inte helt oväntat därefter. Saint Laurent, 32 600 kr.

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.