Hoppa till innehåll

Varmt hjärta. Kalla fakta.

Jag tycker inte att det är orimligt. Hon frågade varför det låg popcorn överallt på golvet i bilen. Jag frågade om hon var irriterad. Hon frågade varför det låg POPCORN överallt i bilen, och jag frågade om hon var IRRITERAD. Och då sa hon att NU var hon det, och sen frågade hon varför det … Continued

Jag tycker inte att det är orimligt.

Hon frågade varför det låg popcorn överallt på golvet i bilen. Jag frågade om hon var irriterad. Hon frågade varför det låg POPCORN överallt i bilen, och jag frågade om hon var IRRITERAD. Och då sa hon att NU var hon det, och sen frågade hon varför det låg popcorn överallt i BILEN. Och då frågade jag om hon var mest irriterad för att någon hade ätit popcorn i bilen eller för att någon hade spillt popcornen på golvet.

Jag tycker inte att det är orimligt att fråga. Svaret kommer faktiskt till väldigt stor del avgöra hur mycket av det här jag kan skylla på barnen. Jag behöver även använda en del av informationen i svaret till att avgöra hur jag ska gå till väga för att det här inte ska bli ytterligare en diskussion som handlar om den där gången när jag frågade en kille på Elgiganten om det finns popcornmaskinssladdar som går att koppla till cigarettändaruttaget i en Hyundai.

De här två incidenterna behöver inte nödvändigtvis ha med varandra att göra.

Dessutom var det preliminärt förmodligen mest barnens fel.

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.