Hoppa till innehåll

Vi-sa-siff-ror-na!

Snart är det då dags för Spotify wrapped att återigen brisera i allas våra flöden. Enligt mig det roligaste som händer där på hela året. Jag tar god tid på mig och går igenom era listor grundligt. Tänk att äntligen få svart och vitt på precis hur min smak står sig jämfört med er. Jag … Continued

Snart är det då dags för Spotify wrapped att återigen brisera i allas våra flöden. Enligt mig det roligaste som händer där på hela året. Jag tar god tid på mig och går igenom era listor grundligt. Tänk att äntligen få svart och vitt på precis hur min smak står sig jämfört med er. Jag är överlag less på att behöva gissa mig till hur era liv faktiskt ser ut, utifrån den knapphändiga och gravt kurerade information ni väljer att delge mig resten av året. 

Om det fanns mer statistik med liknande information från andra ställen skulle jag förmodligen studera den på heltid. Hur många vabbdagar har ni registrerat hos Försäkringskassan? Hur mycket pengar har ni på banken? Hur är kurvan för fettprocenten, hur ofta får barnen äta halvfabrikat och hur ofta läser ni för dem egentligen? Jag tror knappt det finns något mer intressant att få veta om sina medmänniskor är rena siffror.

En kombination mellan Ratsit och Instagram skulle verkligen vara den ideala sociala plattformen. Tillsammans med semesterbilderna från Maldiverna så publiceras det en tydlig redogörelse för vad semestern kostade och hur den finansierades. Jag älskar min partner! Jaså, hur ofta har ni sex? Plattformen ska heta Statogram och taglinen blir något i stil med “Om du ska jämföra dig själv med andra, gör det med besked.” Alla måste joina utom jag.

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.