Visste du att man kan spela ”Counter Strike 1.6” direkt i webbläsaren?

Helt gratis utan registrering!

Markus Aamisepp  |  Publicerad 2020-07-29 16:17  |  Lästid: < 1 minuter

Vare sig du är en gamer eller inte har du antagligen hört om Counter Strike-spelen. First-person-shooter-spelet har funnits sedan 2000 och var från början en modifikation av Half-Life där premissen var att ett gäng terrorister skulle begå en terrorhandling som ”counter-terrorist”-laget försökte förhindra.

Inte minst vet alla vilka spelen är i och med de så kallade ”rage quits”:en som Counter Strike genererat. Inte minst genom videon (som duggade tätt på diverse internetforum under tidigt tvåtusental) på den ursinniga tyska tonåringen som slår sönder sitt tangentbord efter att ha dött i spelet. Och inte glömmer man ”jag tror inte det är sant”-skåningen som också pryglade sitt keyboard när det inte gick som det skulle.

Nåväl. För dig som är ute efter lite nostalgimys (beroende på ditt temperament) kan du nu återuppleva spelet utan någon som helst registrering eller installation.

Sedan början av sommaren har man kunnat spela Counter Strike 1.6 direkt i webbläsaren på hemsidan CS-ONLINE.CLUB helt själv som med kompisar.

Servrarna är tillgängliga i Europa, Asien, Kanada, Brasilien, Indien och i USA där du kan hoppa in helt gratis. Vill du å andra sidan hyra en privat server går det också att göra – men då kostar det en slant.

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar

Uppdaterad 2020-07-29 16:17