Hoppa till innehåll

Bekräftat: Zlatan lämnar PSG – här är hans kaxiga farväl

Partner

Ingen vet ännu var Zlatan Ibrahimovic spelar nästa säsong. Men på fredagsmorgonen meddelade han att han spelar sin sista match på Parc des Princes i helgen.

”I morgon blir min sista match på Parc des Princes. Jag kom som en kung, lämnade som en legend.” Så skriver Zlatan Ibahimovic på Facebook.

På lördag tar PSG emot Nantes i vad som alltså blir Zlatns sista hemmamatch i PSG-tröjan.

Under sina fyra säsonger i klubben har svensken gjort 111 mål och med det är han PSG:s främste målgörare genom tiderna.

Kort efter beskedet tackade PSG sin stjärnspelare på Twitter.

Och till klubbens hemsida meddelade Zlatan att det här inte innebär ett farväl, snarare ”på återseende”:

”Jag är väldigt stolt över de senaste fyra åren. Jag har älskat varje dag jag tillbringat här. Paris Saint-Germain har blivit en stjärnklubb i världen och jag har haft en nyckelroll i att föra den framåt. Nu är det dags för mig att vandra en annan väg. Jag vill tacka mina lagkamrater, den tekniska staben och alla människor i klubben. Mitt hjärta är hos fansen. De var underbara sedan första dagen jag kom hit. De är de bästa fansen i Frankrike. Det här är inte ett farväl, utan bara ett au revoir. Jag kom som en kung, jag lämnar som en legendar men jag kommer tillbaka.”

Mer Ibra: Zlatan lanserar två nya parfymer – se första bilderna här.

Prenumerera på Café – få snygga knivar

CAF1605_Banner_knivset_700x700px_TH

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.