Annons

Bekräftat: Zlatan lämnar PSG – här är hans kaxiga farväl

Ingen vet ännu var Zlatan Ibrahimovic spelar nästa säsong. Men på fredagsmorgonen meddelade han att han spelar sin sista match på Parc des Princes i helgen.


”I morgon blir min sista match på Parc des Princes. Jag kom som en kung, lämnade som en legend.” Så skriver Zlatan Ibahimovic på Facebook.

På lördag tar PSG emot Nantes i vad som alltså blir Zlatns sista hemmamatch i PSG-tröjan.

Annons

Under sina fyra säsonger i klubben har svensken gjort 111 mål och med det är han PSG:s främste målgörare genom tiderna.

Kort efter beskedet tackade PSG sin stjärnspelare på Twitter.

Gilla Cafe.se på Facebook

https://twitter.com/PSG_inside/status/731044021871710208?ref_src=twsrc%5Etfw

 

Och till klubbens hemsida meddelade Zlatan att det här inte innebär ett farväl, snarare ”på återseende”:

”Jag är väldigt stolt över de senaste fyra åren. Jag har älskat varje dag jag tillbringat här. Paris Saint-Germain har blivit en stjärnklubb i världen och jag har haft en nyckelroll i att föra den framåt. Nu är det dags för mig att vandra en annan väg. Jag vill tacka mina lagkamrater, den tekniska staben och alla människor i klubben. Mitt hjärta är hos fansen. De var underbara sedan första dagen jag kom hit. De är de bästa fansen i Frankrike. Det här är inte ett farväl, utan bara ett au revoir. Jag kom som en kung, jag lämnar som en legendar men jag kommer tillbaka.”

Mer Ibra: Zlatan lanserar två nya parfymer – se första bilderna här.

Prenumerera på Café – få snygga knivar

CAF1605_Banner_knivset_700x700px_TH

Annons

Dela (488)
Tweeta

Annons


Laddar