6 badrumsprylar som maxar din morgonrutin

Badrumsprylar.

Jacka upp din groomingrutin med någon av dessa premiumprylar.

Joel Ågren  |  Publicerad 2023-08-04 09:50  |  Lästid: 2 minuter

Tandblekning från Be Lucent

995 kr.

Med ambitionen att vara den mest skonsamma tandblekningen på marknaden lanserar svenska Be Lucent kittet Stellar Gentle Teeth Whitening, designat med tandhälsan i fokus. Nyckelingrediensen: en 100 procent peroxidfri formula, för att undvika irritationer och ilningar, och dubbla LED-ljus för effektiv blekning och tandköttsterapi.

Våg från Withings

1 190 kr.

Mäter din badrumsvåg endast din vikt? Kom in i matchen, det är 2023. Withings nya uppkopplade instegsvåg Body Smart mäter, förutom vikt, bland annat hjärtfrekvens, visceralt fett, metabolisk ålder och basal ämnesomsättning. Fråga oss helst inte hur. Ett och annat hälsoråd och motiverande meddelande får du också på köpet.

Eltandborste från Oral B

4 149 kr. 

Tandborstarnas Tesla må ha ett avskräckande pris, men så får man också världens mest avancerade eltandborste för peng­arna. Flaggskeppsmodellen iO-10 livecoachar dig till bättre munhälsa, varnar om du borstar för hårt eller mjukt och använder 3D-tandspårning med AI för att övervaka dina resultat. Köpa tandkräm får du dock göra själv.

Ansiktsbehandling från Therabody

4 500 kr.

Varför bränna halva lönen på en ansiktsbehandling på salong när du kan få samma resultat hemma i badrummet? Theraface Pro är en allt-i-ett-produkt med usp:er som vibrerande ansiktsterapi för att minska spänningar i ansiktet, mikro­ström för att strama upp huden, ljusterapi för att minska rynkor och slagterapi för att rengöra på djupet.  

Hårfön från Dyson

4 950 kr.

Marknadens bästa hårfön, enligt oberoende testare. Men så kostar också Dyson Supersonic därefter. För priset får du torrt hår på rekordtid, precisionsstyling med gott om magnetiska tillbehör och en intelligent värmekontroll som mäter temperaturen 40 gånger per sekund och automatiskt reglerar temperaturen för att ­förhindra brännskador.

Rakapparat från Braun 

5 200 kr.

Brauns flaggskeppsrakare har precis blivit ännu bättre. Series 9 Pro är, bland mycket annat, 100 procent vattentät och effektiv och skonsam i varje drag – oavsett om du föredrar slätrakat eller sjudagarsstubb. SmartCare-stationen underhåller rak­apparaten utan gnäll och den portabla PowerCase-laddaren laddar maskinen för upp till sex veckors användande.

Dela på Facebook
Tweeta
Uppdaterad 2023-08-04 09:51