Adidas och Kanye förlänger sitt samarbete – gör ny kollektion

Hysteri utlovas när denna kollaboration släpps.

Tom Cehlin Magnusson  |  Publicerad 2016-06-29 13:47  |  Lästid: < 1 minut
kanye-west-adidas-yeezy-new-line-001-960x640

Idag går Adidas ut med nyheten att den tyska sportjätten förlänger sitt samarbete med Kanye West. Samarbetet, som många menar är en av huvudanledningarna till att Adidas vinst just nu ökar snabbare än Nikes, utökas med kollektionen Adidas + KANYE WEST där både kläder, skor och accessoarer kommer tillverkas för både herr och dam.

Kollektionen ska kombinera Adidas tekniska och innovativa förmågor med Kanyes kreativitet och visionära fantasi, ett samarbete man spår kommer bli ett av de mest framgångsrika någonsin och går så långt som att säga att det kommer omdefiniera framtiden. Kollektionen kommer ledas från företagets huvudkvarter i Portland tillsammans med Kanye, och inrikta sig mot både sport och street.

– De senaste två åren har adidas och YEEZY gett en inblick till framtiden. Detta samarbete visar att vem som helst med en dröm kan drömma utan gränser, säger Kanye West själv i ett pressmeddelande.

Ännu är det oklart när kollektionen släpps, men enligt Adidas kommer vissa butiker få renodlat fokus på samarbetets produkter.

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar