AIK:s nya anfallare Sulejman Krpic är ett fysiskt monster

AIK har värvat den bosniske anfallaren Sulejman Krpic – som har en exceptionellt vältränad överkropp för att vara fotbollsspelare.

Redaktionen  |  Publicerad 2017-03-03 15:36  |  Lästid: < 1 minuter

Den bosniska anfallaren Sulejman Krpic är klar för AIK. Som fotbollsspelare beskrivs han som stark, bra på huvudet och som en farlig spelare i straffområdet, och trots att svensk fotbollspublik ännu vet väldigt lite om Krpic har han redan fått ett varmt välkomnande av AIK-supportrar i sitt kommentarsfält på sin senaste Instagrambild.

Men går man lite längre tillbaka i Krpics bildbibliotek får man även se en annan sida av fotbollsspelaren. Ett fysiskt monster. På inte mindre än fyra bilder visar han upp sig själv i bar överkropp, och det är nog en och annan allsvensk back som kommer få det tufft i närkamperna i år.

AIK och Malmö nämns som de hetaste guldkandidaterna i årets allsvenska, och att döma av Sulejman Krpics fysik kan han mycket väl vara en viktig del i det bygget.

Fotnot: Under fredagseftermiddagen rapporterades att Krpic står åtalad för misshandel i Bosnien. ”Utifrån den version Sulejman gett oss har det inte varit något som hindrat oss från att gå vidare”, säger AIK:s sportchef Björn Wesström till Sportbladet.

Dela på Facebook
Tweeta
Uppdaterad 2023-09-13 09:26