Hoppa till innehåll

AIK:s nya anfallare Sulejman Krpic är ett fysiskt monster

Redaktionen

AIK har värvat den bosniske anfallaren Sulejman Krpic – som har en exceptionellt vältränad överkropp för att vara fotbollsspelare.

Den bosniska anfallaren Sulejman Krpic är klar för AIK. Som fotbollsspelare beskrivs han som stark, bra på huvudet och som en farlig spelare i straffområdet, och trots att svensk fotbollspublik ännu vet väldigt lite om Krpic har han redan fått ett varmt välkomnande av AIK-supportrar i sitt kommentarsfält på sin senaste Instagrambild.

Men går man lite längre tillbaka i Krpics bildbibliotek får man även se en annan sida av fotbollsspelaren. Ett fysiskt monster. På inte mindre än fyra bilder visar han upp sig själv i bar överkropp, och det är nog en och annan allsvensk back som kommer få det tufft i närkamperna i år.

https://instagram.com/p/BQAp09Fj5Kr/

https://instagram.com/p/BJtN2Oyg0Jn/

https://instagram.com/p/BBpjA_rmo6A/

https://instagram.com/p/BHZsPstgm9T/

AIK och Malmö nämns som de hetaste guldkandidaterna i årets allsvenska, och att döma av Sulejman Krpics fysik kan han mycket väl vara en viktig del i det bygget.

Fotnot: Under fredagseftermiddagen rapporterades att Krpic står åtalad för misshandel i Bosnien. ”Utifrån den version Sulejman gett oss har det inte varit något som hindrat oss från att gå vidare”, säger AIK:s sportchef Björn Wesström till Sportbladet.

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.