Hoppa till innehåll

Bad Lip Reading på Trumps installationstal är sjukt roligt

Olle Arnell

Kanske är det här det roligaste Bad Lip Reading-klippet hittills när man driver med både Trump, Obama, Bush och Mike Pence.

Det har skapats flodvågor med bilder, memes och filmer sedan Donald Trump höll sitt installationstal som amerikansk president. Bland annat har bilden nedan fått stor viral spridning i samband med att Trump skrev på papper för en strängare abortlag.

hillary-president-685x386

Läs mer om bilden här som alltså är en tydlig parodi på den här bilden av Donald Trump och de sju männen runt honom när han skriver på pappren för den ändrade lagstiftningen kring abortfrågan.

Men det kanske roligaste klippet hittills kommer från kontot Bad Lip Reading på Youtube. Klippet som fått över 8 miljoner visningar på ett dygn visar bland annat när paret Obama möter paret Trump inför ceremonin, när de träffar George Bush, när Donald Trump svär eden och när han samtalar med vicepresidenten Mike Pence. Med mera!

Här är en scen där Donald Trump hälsar på Barack Obama.

bad-lip-reading-trump

trump-bad-lip-reading

Det går alltså ut på att klippet textas med ord som passar väldigt bra in på läpprörelserna, men inte i sammanhanget. Eller så är det just det de gör? Se själv.

Du har väl inte missat det här?

Holland flirtar med Trump: ”Vi har också byggt en mur mot Mexico. Ett helt hav faktiskt.”

Trump har mycket att lära av Obama om hur man behandlar en kvinna

Vi tycker det vore roligt om du ville fortsätta ha kontakt med oss – anmäl dig gärna till vårt nyhetsbrev nedan.

[newsletter]

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.