Hoppa till innehåll

Så hamnade Birros bröllopstavla hemma hos Alex Schulman

Joel Linde

Alex Schulman är nu stolt ägare av en sönderslagen bröllopstavla föreställande Marcus Birro och hans ex-fru, Jonna Vanhatalo.

Café skrev tidigare om hur Marcus Birros ex-fru, Jonna Vanhatalo, sålde parets bröllopstavla på Tradera. Auktionen blev också stoff i Alex och Sigges podcast, där de sa att de båda budade på tavlan och sa sig vara beredda att lägga stora summor för att vinna auktionen. Några dagar senare hade det sönderslagna porträttet sålts, för 50 100 kronor. Det var dock oklart vem som hade köpt den.

Under söndagen kom dock svaret, trodde vi, när Alex Schulman la upp en bild på Instagram där tavlan står, väl upplyst, i bakgrunden.

https://www.instagram.com/p/BR0-xzAj3Dd/

Det skulle dock visa sig att det inte var han själv som köpt den.

– I fredags när jag kom hem från jobbet stod ett paket utanför dörren. Jag trodde det var till Amanda, så jag ställde den i hallen utan att bry mig om den. Men det var något med paketet. Som om det talade till mig eller något. Jag öppnade det och där var tavlan. Det visade sig att ett kompisgäng hade gått ihop och gemensamt köpt tavlan som en present till mig, säger Alex till Expressen.

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.