Annons

Blanda ditt eget snus online och få det hemskickat med Swedish Matchs nya tjänst

Tidigare har du behövt besöka någon av butikerna för att blanda snus hos Swedish Match, men från och med idag kan du göra det på deras hemsida.

Olle Arnell

Nu behöver du inte besöka en av Swedish Matchs butiker för att blanda ditt eget snus. Med start idag kan du skapa din egen blandning på deras hemsida och få det skickat hem till dig. På hemsidan finns 15 bassmaker och 18 fyllnadssmaker att välja mellan.

Annons

Bas- och fyllnadssmakerna som går att välja mellan.

Du väljer ut 4 av dessa smaker och sedan väljer du doseringen av dem. När du har döpt ditt snus och valt om du vill ha det i portionsförpackningar eller som lössnus blandas din personliga dosa för hand och skickas hem till dig med post.

Gilla Cafe.se på Facebook

Café testade att välja fyra smaker och så här ser valen ut för hur du vill dosera dina bas- och fyllnadssmaker.

Det kommer också gå att beställa fabriksfärskt snus, skapa en vecko- eller månadsprenumeration på snus, samt beställa ur Swedish Matchs vanliga sortiment.

– Det känns bra och rätt att kunna erbjuda hela vårt sortiment till konsumenter över hela Sverige. Vi har prioriterat en lättöverskådlig sajt i kombination med en säker betalningsmodell som också säkerställer att det enbart är personer över 18 år som kan köpa våra produkter, säger Marcus Barnden, Digital Manager på Swedish Match i ett pressmeddelande.

Klicka här för att komma till hemsidan.

Möjligheten att göra sin egen snusblandning kommer av produktionsskäl endast att erbjudas i begränsad omfattning dagligen.

Här är Generals nya superlyxiga snus – med gin

Annons

Dela (102)
Tweeta

Annons


Laddar