Annons

2018 ser ut att bli ett fantastiskt år på Netflix

Netflix släpper massor av nya serier under 2018. Här är de som verkar allra bäst!

Joel Linde
Foto Netflix, Stella pictures
2018 ser ut att bli ett fantastiskt år på Netflix

Netflix-jätten växer sig allt större för varje år och det känns som att de närmar sig Googles bedrift att verbifiera sitt eget företagsnamn. Café samlade nyligen alla Netflix runt 55 omtalade originalserier i en lista – rankade av kritiker från sämst till bäst. Till 2018 kommer det dessutom en hel del nya serier som vi tror kommer hamna på den bättre halvan av den listan.

Annons

Det kommer en komediserie med Jonah Hill och Emma Stone; vi kommer få se en Vilda västern-antalogi signerad bröderna Coen, och det kommer en helt ny Troja-serie! Med mycket mer! 2018 ser ut att bli ett fantastiskt år på Netflix!

Här är de bästa serierna på Netflix 2018!

1. Maniac

Bild: Stella pictures

Gilla Cafe.se på Facebook

Jonah Hill och Emma Stone återförenas efter sin fantastiska kärleksaffär i Suberbad (som så tragiskt översattes till Supersugen). Här spelar de tillsammans i en nyversion i den norska mörka komediserien med samma namn (som också finns på Netflix), som handlar om den mentalsjuka mannen, spelad av Jonah, som lever i en drömvärld inuti sitt huvud. Låter väldigt lovande!

2. Osmosis

Dejtingappar har verkligen blivit ett tecken av samtiden. Men tänk om de kunde göras ännu smartare och förstå oss människor ännu bättre. Tänk om vi kunde paras ihop med andra människor baserat på vad vi faktiskt tycker och tänker, och inte på vad vi skriver att vi tycker och tänker? Det scenariot har blivit verklighet i den här franska Netflixproduktionen, som vi hoppas kommer ta ett helt nytt grepp om något som i mångt och mycket har definierat dejtandet för en hel generation människor.

3. The ballad of Buster Scruggs

Någon som gillar Joel och Ethan Coen? De har nu gjort en Vilda västern-antalogi tillsammans med Netflix i sex delar med ‘O Brother, where art thou-skådisen Tim Blake Nelson i huvudrollen. Hur hans karaktär kommer följas är dock oklart eftersom varje avsnitt i antalogin kommer följa en ny karaktär och historia. Med No country for old men, Fargo och True grit – med mycket mer – innanför sina västar, har Coen-bröderna förmodligen skapat något vi har all anledning att se fram emot!

4. Altered Carbon (2 februari)

Joel Kinnaman har huvudrollen i denna stora sci-fi-satsning från Netflix. Runt år 2300 har människornas sinnen digitaliserats vilket gjort det till en handelsvara. Det betyder också att döden inte längre är permanent eftersom ett sinne kan flyttas och leva vidare i andra, friskare kroppar. Kinnaman spelar en elitsoldat som överlevt en revolution och som nu får en ny chans till liv – på ett villkor. Läs mer om Altered Carbon här.

5. Troy: Fall of a City

Filmer om romarriket och Troja har inte direkt gått dåligt. Vi har gammelklassikern Ben-Hur, Brad Pitt i TrojaGladiator och även 300 med ett gäng efterföljare. Nu samproducerar Netflix den åttadelade serien Troy: Fall of a city tillsammans med brittiska BBC. Serien utspelar sig under trojanska kriget och spelas in i Sydafrika.

6. Dogs of Berlin

Detta är historien om två väldigt olika poliser i Berlin som blir ett team mot sin vilja. De tvingas in i en kamp om territorier med Berlins undre värld vilket konfronterar dem med sina egna svagheter och kriminella aktiviteter. De tvingas bestämma sig för vilken sida av lagen de ska stå på.

7. O Mecanismo

Via: Portaleunerd

Actiondraman från Sydamerika är något vi har lärt oss älska. Narcos finns givetvis på allas läppar numera, men där finns också klassiker som Tropa de elite (Elite squad) 1, 2 och 3 – till exempel. Detta är ett fiktivt drama skapat av José Padilha – som mycket riktigt gjort både Narcos, Elite Squad och även Robocop – och Elena Soarez. Det är löst inspirerat av utredningarna om korruption inom de statligt ägda olje-och byggbolagen i Brasilien.

Klicka på pilen för fler nya serier på Netflix 2018!

1 2

Annons

Dela (56)
Tweeta

Annons


Laddar