Erik Haag: Skilsmässan var min största livskris

Tobias Skagerström | Foto Björn Terring | Foto: All Over Press  |  Publicerad 2015-12-17 11:11  |  Lästid: < 1 minut
erik

Läs hela intervjun med Erik Haag här

När paret Haag skiljde sig i augusti 2013 fick det stora rubriker och många spekulerade i varför profilerna valde att gå skilda vägar efter 18 års äktenskap. I en ny intervju med Cafés Klas Ekman berättar Erik Haag om karriären från Radio Kalmar via Hassan och Historieätarna till Julkalendern i SVT, om hans nya roll som folkbildare och om att vara full och naken i tv. Men han kommer också, för första gången, in på separationen.

Vilken var din största livskris?

– Jag skilde mig häromåret från Martina. Det är verkligen just en livskris för det var så många människor inblandade, och barnen, och jag minns ju hur mina föräldrars skilsmässa påverkade mig. Egentligen är det ett lika stort livsval att inte skilja sig, men effekterna blir mer dramatiska om man väljer att göra det, säger Erik Haag till Café.

Martina Haag skrev en roman om att skilja sig som kom ut i oktober i år och många tolkade att boken handlade om parets brutna äktenskap. Erik har dock inte velat prata om skilsmässan i medier.

– När det kommer till media så hanterar jag skilsmässan genom att inte snacka om den så mycket. Jag tänker att det är jätteprivat och att det ska vara det. Det passar inte i tidningen, helt enkelt. Inte i den här heller, säger han.

Din kollega från Historieätarna Lotta Lundgren skilde sig också i ungefär samma veva. Det snackades om att det fanns ett samband. Kan du kommentera det? 

– Jag skulle aldrig våga kommentera Lottas skilsmässa. Hon är väldigt snäll men kan bli otroligt sträng.

 

Läs hela intervjun med Erik Haag här

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar

Uppdaterad 2016-09-28 11:44