Game of Thrones-sneakern från Adidas is coming?

Det har länge florerat rykten om att Adidas ska släppa en Game of Thrones-inspirerad variant av sin populära Ultra Boost-modell, och ny tycks skorna från Westeros vara nära att bli en realitet.

Markus Thörnhammar  |  Publicerad 2018-11-29 15:55  |  Lästid: < 1 minuter

Lägg ut. Lägg ut! Lägg uuuuuuut! Game of Trones avslutas nästa år! Okej, just detta har nog få (läs: ingen) missat då processen med den sista GoT-säsongen är snudd på lika välbevakad i medierna som den minst sagt haltande svenska regeringsbildningen. Och hajpen kring tronspelens upplösning verkar också smitta av sig på sneakermarknaden.

Redan förra året släpptes en limiterad Game of Thrones-sneaker i endast 150 exemplar av italienska skomärket KOIO, men nu tycks alltså även jätten Adidas ge sig in i leken. Fler och fler bilder på Ultra Boost-sneakers med Game of Thrones-tema har nämligen dykt upp i sociala medier den senaste tiden, däribland en Daenarys-variant och nu i dagarna en Lannister-modell.

https://www.instagram.com/p/Bo5IpLOgkjT/?utm_source=ig_embed

Adidas har ännu inte officiellt bekräftat någonting gällande Game of Thrones-iterationen av Ultra Boost, men rykten bland sneakerheads världen över gör gällande att de kommer att ges ut i samband med att den sista säsongen får premiär i april 2019.

Dela på Facebook
Tweeta
Uppdaterad 2023-09-10 02:55