Nu kan du köpa Neo och Trinitys hästskinnsboots från ”The Matrix”

Matrix-skor

Kanalisera din inre Neo med dessa (snygga) boots.

Robin Åberg  |  Publicerad 2022-01-03 18:15  |  Lästid: < 1 minuter

Den senaste Matrix-filmen må ha mötts av blandad kritik men är det något som varit konstant genom filmserien är det karaktärernas råa läderutstyrslar. Även om det inte alltid är särskilt bekvämt att gå klädd helt i läder är det väldigt snyggt om man ska ducka kulor, slåss mot agenter eller bara glida runt.

Till senaste filmen The Matrix: Resurrections fick italienska GUIDI i uppdrag att skapa specialanpassade skor för Neo, Trinity, Morpheus och Bugs och dessa modeller släpps nu till försäljning i limiterad utgåva.

Skorna är helt gjorda i hästskinn och kommer i två former, en mer klassisk boot med dubbla dragkedjor och häl i rostfritt stål och en rejäl stövel klädd med remmar och med Vibramsulor. Som den uppmärksamme kanske lade märke till i filmen hade karaktärerna höga klackar på sina skodon och detsamma gäller här, klackarna på båda skorna mäter 4 cm.

I GUIDIs Matrix-kollektion ingår även tre ringar i silver samt två halsband, ett i silver och ett i känguruskinn. Färgglatt är det såklart inte, skorna är svarta med silvriga detaljer och accessoarerna följer samma tema. Skorna kommer i unisex-storlekar och ringarna kommer även de i lika storlekar. Priset ligger på 1 550 euro för bootsen och 1 600 euro för stövlarna.

Allt som behövs nu är ett par solglasögon och en läderrock. Skorna finns att köpa på GUIDI som du hittar här.

Dela på Facebook
Tweeta
Uppdaterad 2022-01-04 16:28