Hoppa till innehåll

”Hur hittar jag en kostymstil som inte känns obekväm och gubbig?”

Modern kostymstil? Jag arbetar som jurist på en större byrå i Stockholm och är tvungen att ha kostym varje dag. Känner mig tyvärr lite obekväm och gubbig och vill göra min stil lite mer ”up to date” Nils Olofsson Svar: Det viktigaste är att passformen på kostymen är bra och att den sitter rätt på din kropp. … Continued

kostym

Modern kostymstil?

Jag arbetar som jurist på en större byrå i Stockholm och är tvungen att ha kostym varje dag. Känner mig tyvärr lite obekväm och gubbig och vill göra min stil lite mer ”up to date”

Nils Olofsson

Svar: Det viktigaste är att passformen på kostymen är bra och att den sitter rätt på din kropp. Andra snabba tips: Bryt av ibland med en udda byxa. Använd vit skjorta och en smal svart slips, den looken känns alltid skarp.

* * *

Mer mode:

”Vilka bröllopsskor funkar till kostymen?”

Shorts på stan – ja eller nej?

”Hjälp mig hitta ett par snygga sandaler”

Skippa hatten – och 5 andra modetips att tänka på i sommar

”Vad har man på sig till en guldklocka?”

Så viker du din bröstnäsduk

Klä dig blått på semestern: 10 plagg som garanterat håller färgen

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.