Användare klagar på att iPhone X rycker loss deras hår

Flera användare av iPhone X har luftat ett väldigt ovanligt klagomål om sina nya telefoner.

Joel Linde | Foto IBL  |  Publicerad 2018-01-11 07:39  |  Lästid: < 1 minuter

De flesta nya telefoner har både för- och nackdelar. I Apples iPhone X fall har det talats mycket om tekniska aspekter så som “the notch” och ansiktsigenkänningen, men nu har flera användare börjat klaga på ett annat problem.

Twitter, Reddit och även i Apples eget forum klagar folk på att telefonen rycker loss deras hår, rapporterar Uber Gizmo.

“Min telefon rycker loss mitt hår flera gånger om dagen när jag håller den mot huvudet. Det börjar verkligen göra mig förbannad. Jag ringde Apple och de kommer byta ut den, men jag är bara nyfiken på om mitt exemplar är defekt eller om fler har det problemet”, skriver en person.

Och svaren visar tydligt att det inte handlade om en engångsföreteelse. Det tycks vara i mellanrummet mellan mute-knappen och ramen som hår – både från huvudet och ansiktet – fastnar, men en användare föreslog att problemet torde lösas med ett enkelt skal.

Klagomålen kommer endast veckor efter att Apple hamnade i ordentligt blåsväder efter att det uppdagats att de medvetet gjorde telefonerna långsammare när de blev äldre och uppdaterades med nya iOS. Det ledde till att de skrev ett öppet brev och lovade kompensation för alla som drabbats av problemet.

Läs om detaljerna som användarna stör sig på mest med iPhone X – eller läs vårt test av iPhone X för en ordentlig genomgång av alla för- och nackdelar!

Dela på Facebook
Tweeta
Uppdaterad 2023-09-10 14:29