Annons

James Corden om bombattacken mot barn i Manchester

Många barn bland offren efter det misstänkta terrordådet i Manchester i natt.

Johanna Lejon
Foto IBL
James Corden om bombattacken mot barn i Manchester

Minst 22 personer har bekräftats döda efter den misstänkta terrorattacken i Manchester under natten mot tisdagen. Bland offren uppges många barn finnas. Det var utanför artisten Ariana Grandes konsert som en bomb detonerade – många ska också ha skadats och antalet lär öka under dagen.

Annons

Ariana Grande själv har berättat om sina känslor på Twitter:

”Förkrossad. Från botten av mitt hjärta. Jag är så, så ledsen.

Gilla Cafe.se på Facebook

Jag har inga ord”.

Enligt sajten TMZ är hennes plan att skjuta upp turnén. Ariana Grandes management har också gjort ett offentligt uttalande, kort efter att tweeten kom.

”I kväll är våra hjärtan krossade. Ord kan inte beskriva vår sorg för offren och de drabbade familjerna i denna meningslösa attack. Vi sörjer barns liv och nära och kära som drabbats av denna fega handling. Vi är tacksamma över den osjälviska hjälp från de som reagerade med att rusa mot faran för att hjälpa till att rädda liv. Vi ber er alla att ha offren, familjerna och de drabbade i era hjärtan och böner”.

Nyheten om den misstänkta terrorattacken sprids nu runt världen och en av dem som väljer att kommentera det hemska dådet är tv-profilen James Corden.

”Det chockerar mig varje gång vi får höra om de här nyheterna, att dessa attacker kan utföras. Men särkilt när det är så många barn inblandade”, säger han och fortsätter:

”Många av er har inte varit i Manchester, men ni har säkert hört talas om staden. Den är känd för sin otroliga musik: Oasis och Joy Division. Det är där den första datorn uppfanns. Och en starkare grupp människor är svår att hitta. Starka, stolta och omtänksamma människor. Och Manchesters anda kommer växa ännu starkare efter i kväll. Vi kommer alla att gå och lägga oss och hålla om våra små lite hårdare den här kvällen.”

Annons

Dela (0)
Tweeta

Annons


Laddar