Hoppa till innehåll

Kimmel till Zlatan: ”Lion är upptaget av Snoop Dogg, du borde kallas Swedish Fish”

Olle Arnell

I natt gästade Zlatan talkshowen Jimmy Kimmel Live och pratade om hur han trivs i Los Angeles, om sina olika smeknamn, och självklart även om hur det blir med VM egentligen.

Zlatan inledde sin MLS-vistelse i LA Galaxy med ett drömmål och en nick i sin debut. I natt när han var gäst hos Jimmy Kimmel jämförde han sitt inträde i ligan och staden Los Angeles med en jordbävning.

Det är en sedvanligt kaxig Zlatan som kommer till studion och han brer verkligen på med att försöka charma den amerikanska publiken. Det är det patenterade leendet blandat med uttalanden som vi som följt honom länge är vana vid, men som verkar vara nytt och fräscht för den jublande amerikanska publiken.

– Jag har sett Sverige på kartan, säger han, och har nu alltså bytt ut Frankrike som exempel från ett tidigare uttalande om vilket land han satt på kartan.

Jimmy Kimmel frågar om hans smeknamn och Zlatan säger att ett tag var det Ibra men nu är det The Lion. Jimmy Kimmel säger att det är upptaget av Snoop Dogg och att han har ett annat förslag:

– The Swedish Fish.

Zlatan blir aningen ställd innan Kimmel förklarar att det är de röda godisfiskarna, som amerikaner älskar, han syftar på.

Kimmel frågar även om Zlatan var talang i alla sporter som liten och om han hade kunnat välja någon annan sport och bli världsledande även där.

– Jag valde fotboll och jag ber om ursäkt för alla som gillar andra sporter, för jag hade hade dominerat där också, svarar Zlatan.

Kvällens största skratt? Det kommer när Jimmy Kimmel frågar om Zlatan kan känna att de andra spelarna kan tycka det är jobbigt att hamna i skuggan av Zlatan och hans självförtroende och all uppmärksamhet han får.

– Nej, nej. Jag gör dom till superstjärnor, precis som jag gör med dig!, svarar Zlatan.

Självklart frågar även Jimmy Kimmel om VM och om Zlatan ska dit, och svaret är på nytt kryptiskt. Men sen så säger han något som kan tolkas som att någon eller några förbjudit honom att prata mer om detta.

Se hela intervjun här! Vill du bara se delen där Zlatan svarar på frågorna om VM så är den delen urklippt i video nummer två.

Du vill nog också läsa:

10 starkaste Zlatan-citaten sedan han kom till USA

Zlatan släpper underkläder i A-Z:s nya herrkollektion

13 personer som inte satt Frankrike på världskartan, enligt Zlatan

Zlatan flyttar från lyxvillan – se bilderna på 53-miljonerskåken

Liam Gallaghers hårda sågning av Zlatan: ”Han ser ut som en jävla seriefigur”

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.