Annons

Komikern Simon Svensson: Här är min bästa film i jul

Under julen blir det tid över och vad passar då bättre än att se på en film för att komma i rätt stämning! Komikern Simon Svensson tipsar om sin favoritjulfilm The Nightmare Before Christmas – och vem du borde se den med.

Tobias Skagerström
Foto: Instagram
Komikern Simon Svensson: Här är min bästa film i jul

simonuppe

Simon Svensson är komiker och har hörts i bland annat Morgonpasset och Tankesmedjan i P3 – nu driver han podcasten Della Sport.

Vilken är din favoritjulfilm?

– En bra julfilm måste ha julmusik, lite sensmoral och gärna någon känsla av att allt kommer bli bra till slut. Min favorit är The Nightmare Before Christmas som är så himla fin fin fin.

Annons

Hur många gånger har du sett den?

– Jag vet inte när jag såg den första gången men minns att jag kände att jag aldrig sett något så bra tidigare. Ett tag såg jag filmen sent varje natt på julafton. Det var min egen lilla tradition att slå på filmen när alla andra gått och lagt sig. Så jag har kanske sett den ungefär 15 gånger och egentligen slutade den vara så himla bra efter 12.

Gilla Cafe.se på Facebook

Hur tycker du man ska se på filmen?

– Förr när jag var mer enstöring kunde jag inte tänka mig att se filmen ihop med någon annan, men nu har jag mjuknat lite. Håll därför i någons hand när du tittar, gärna ett gosedjur.

Hur skulle du rekommendera filmen till någon som inte sett den?

 – Jag brukar inte rekommendera saker för folk har så dålig smak så det är inte lönt. God jul!

Podcasten Della Sport hittar du här!

 

Relaterad läsning: TV4:s Marcus Oscarsson om bästa filmen i jul >

 

Annons

Dela (6)
Tweeta

Annons


Laddar