Hoppa till innehåll

Avokado, picklad rödlök och sour cream-dressing på Max nya burgare

Malin Ny

Gillar du avokado och hamburgare? Då kommer du gilla Max nya tillskott – Spicy Avocado.

När Max lanserade sina vegetariska alternativ, Green-familjen, i början av förra året var försäljningssuccén ett faktum. Speciellt halloumiburgaren blev väldigt populär och fick flera efterföljare – bland andra BBQ Halloumi och Grand Deluxe Umami. Nu lanserar den svenska hamburgerkedjan nya burgare som går i samma anda fast med avokado som stjärningrediens – Spicy Avocado.

Burgarna innehåller avokado, jalapeño, picklad rödlök och sour cream ’n’ onion- dressing, och går att få med halloumi eller nötkött. Inspirationen till menytillskotten har Max hämtat från den amerikanska västkusten och Kalifornien.

– Vi har länge velat ta fram en hamburgare med avokado som ingrediens och nu har vi hittat helt rätt med den tärnade avokadon. Med Spicy Avocado lyfts alla smakerna fram precis som vi tänkt oss, säger Jonas Mårtensson, chefskock på Max, i ett pressmeddelande.

Hamburgaren Spicy Avokado finns till försäljning från och med torsdag 26 oktober.

Tyckte du om den här artikeln? Klicka gärna på ”Gilla” nedan så ses vi på Facebook snart igen!

[socializer-facebooklikeshare href=”https://www.facebook.com/tidningencafe” layout=”standard” action=”like” showfaces=”true” share=”false” width=”320″]

Läs också: Efter Cafés artikel: Nu är oumph-lådan officiell på Max

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.