Max lanserar den ultimata bakisburgaren – som du beställer direkt hem till dörren

Delivery Cheesy Maxburgare

Är denna ostiga uppenbarelse din nya bakisräddare?

Jonas Fiskáare  |  Publicerad 2020-02-27 11:07  |  Lästid: 2 minuter

Få saker är mer ångestframkallande än att vakna upp bakfull och uttorkad efter en blöt kväll, med en helsikes huvudvärk och snustorr mun. Efter att ha legat vaken ett tag i sängen och betänkt gårdagens synder känner du sannolikt för att fräscha upp dig med en dusch. Genast känner du dig lite bättre. Nästa steg är att fylla på vätskedepån, kanske tillsammans med en huvudvärkstablett. Check. Men än är du inte riktigt tillbaka på banan, då du känner ett växande sug efter något att äta. Såklart gapar kylskåpet tomt. Det enda du vill ha nu är fettdrypande kaloribomb som lägger sig som ett balsam för själen (för att använda en Edward Blom-referens). Startsträckan för att ta sig utanför ytterdörren för att inhandla ett skrovmål av denna dignitet känns dock alldeles för lång. Vad ska du ta dig till?

Sätt dig bara lugnt ner i båten. Hamburgerkedjan MAX har nämligen kommit fram med en lösning på ditt delikata problem. Namnet på nyheten är DeliVery Cheezy och finns att beställa från idag, torsdagen 27 februari – exklusivt för hemkörning. Burgaren är, som namnet hintar om, en rejält ostig historia och erbjuds i tre olika proteinalternativ: svensk kyckling, svenskt nötkött eller MAX egna växtbaserade alternativ Plant beef. Utöver det innehåller burgaren massor av ost (dubbla cheddarskivor och smältostsås), rödlök, ketchup och majonnäs. Hela läckerheten omsluts av ett sesambröd.

Länge har MAX varit pionjärer i branschen då man erbjudit hemleverans ända sedan 2008. Nu visar man återigen prov på innovationsförmåga genom den speciellt framtagna burgaren som dessutom smakar ännu bättre efter hemkörning än på plats i restaurangen. Chefskocken Jonas Mårtensson säger så här om nyheten i ett pressmeddelande:

– Hemkörning innebär längre tid för burgaren mellan tillagning och gästens njutning och vi tänkte ”hur kan vi göra det till vår fördel?” Genom att undvika kalla komponenter och använda mer ost och dressing så håller burgaren värmen, och blir dessutom som godast när den fått gotta till sig en liten stund.

I dagsläget erbjuder MAX hemkörning från 57 av sina 130 restauranger. Förutom DeliVery Cheezy släpper man ytterligare en nyhet: Chicken Wings – som även den enbart går att beställa för hemkörning. Båda målen serveras med crispy fries och dricka. Priset ligger på 99 kronor.

Dela på Facebook
Tweeta
Uppdaterad 2020-02-27 13:02