Första titten på Sons of Anarchy-spinoffen Mayans MC

Under 2018 kommer alla som älskade Sons of Anarchy att få ett ordentligt plåster på såren när spinoff-serien Mayans MC har premiär. Här är en första titt och allt vi vet om serien hittills.

Joel Linde | Foto FX  |  Publicerad 2018-02-02 11:10  |  Lästid: < 1 minut

Det har gått snart fyra år sedan Jax Teller och Sons of Anarchy lämnade oss, 2014. Men under förra året meddelade Fox premiumpaket, FX, att de kommer göra en spinoff-serie av SOA.

I ett första stadie fick vi inte veta så mycket, men i dagarna när FX Networks släppte en trailer över deras kommande premiärer så var den där – glimten av SOA-spinoffen som får namnet Mayans MC.

Serien kommer ta vid fyra år efter handlingen i SOA och vi får följa Ezekiel ”EZ” Reyes (JD Pardo) när han som nymuckad blir en stigande stjärna i det rivaliserande MC-gänget Mayans, skriver LadBible.

Se även skaparen Kurt Sutters planer på både en föregångare och en uppföljare till Sons of Anarchy!

”EZ är den begåvade sonen i en stolt Latino-familj, vars amerikanska dröm släcktes i kartellernas våld. Nu driver hans behov av vedergällning honom mot ett liv han aldrig såg framför sig, men som han aldrig kan fly”, skriver FX i sin sammanfattning av serien.

En av seriens skapare och regissörer, Kurt Sutter, får hinkar med beröm från programchefen på FX, Nick Grad.

– Kurt Sutter är en mästare på berättande och Mayans MC har en rå energi och intensitet som är ett kännetecken för hans stil. Tack vare Kurt, medskaparen Elgin James och deras fantastiska arbetslag kan Mayans MC bygga vidare på arvet från Sons of Anarchy, och ta den i en spännande ny riktigt som vi längtar efteratt få visa upp för världen, säger han till Variety.

Och vi kan vara säkra på att produktionen är ambitiös. Under fjolåret gjorde FX nämligen en nyinspelning av det första avsnittet där flera av de bärande skådespelarna byttes ut, skriver Variety.

De tio avsnitten har premiär senare i år, exakt datum är ej satt.

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar

Uppdaterad 2018-02-14 14:30