Hoppa till innehåll

Nu kan du inreda köket med dina favoritrecept

Din tummade receptpärm hänger löst.

Vissa recept betyder mer än andra. Som bolognesen som vässats till perfektion i din släkt i generationer. Eller det där Tommy Myllymäki-receptet på hummersoppa som du tagit åt dig äran för sedan du började bjuda hem folk på middag. Med nya tjänsten receptposter.se kan du enkelt omvandla dina favoritrecept till personliga posters.

”Många sitter på guldgruvor i form av gamla ärvda receptpärmar med beprövade recept laddade med barndomsminnen. De förtjänar att lyftas fram och sprida värme i hemmet varje dag, inte bara de få tillfällen man faktiskt lagar dem”, säger Andrea Gezelius, grundare.

Varje poster skräddarsys för kunden, som själv laddar upp ingredienser och instruktioner, väljer designmall och storlek. Därefter skapar tjänsten en unik poster för just det receptet och kundens önskemål om utseende.

Postrarna trycks på FSC-certifierat och arkivbeständigt papper i Sverige, kommer i flera storlekar och kostar från 399 kr.

Läs mer på receptposter.se.

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.