Hoppa till innehåll

Nyheterna från Aesop alla väntat på

Aesop har länge varit en favorit för trendkänsliga människor och überhipsters världen över. Deras koncentrerade parfymer (Marrakech!!) och effektiva rakprodukter har prytt min badrumshylla ända sedan jag började tjäna egna pengar. Nu utökas dock det redan breda sortimentet och först ut är lanseringen av deras rumssprayer den 3/7! De tre dofterna har egna, starka karaktärer: Istros – … Continued

Aesop har länge varit en favorit för trendkänsliga människor och überhipsters världen över. Deras koncentrerade parfymer (Marrakech!!) och effektiva rakprodukter har prytt min badrumshylla ända sedan jag började tjäna egna pengar.

Nu utökas dock det redan breda sortimentet och först ut är lanseringen av deras rumssprayer den 3/7! De tre dofterna har egna, starka karaktärer: Istros – en sofistikerad, blommig och rökig doft, Olous – en livfull blandning av citrus och gröna växter, samt Cythera – en blanding av värme, trä och krydda. Dofterna finns i butik från den 3e juli 2017 och i samabnd med lanseringen släpps även specialkomponerade låtar. Pris: 470 kr/100 ml.

Den andra nyheten, lagd till augusti detta år är en tandkräm! Tidigare har det bara funnits ett munvatten i deras sortiment men nu kommer klassiska Marvis Toothpaste’s vassaste konkurrent. Eller? Tandkrämen innehåller bland annat kardemumma och wasabi så när du borstar vet du inte om du äter en julig bulle eller en stor skål sashimi. Kalla mig bakåtsträvande men jag vill ha mint i min tandkräm. Priset kommer ligga på 110 kr och tandkrämen finns i butik i augusti.

De kryddiga dofterna kommer i klassiska Aesop-förpackningarna och är lika snygga som det övriga sortimentet.

Snygg men svår tandkräm.

LÄS MER!

Snyggaste och viktigaste produkterna

Allt du vill veta om sheetmasks

De 5 vanligaste felen du gör när du rakar dig!

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.