Okej Quentin Tarantino, du har gjort det igen

cafevik  |  Publicerad 2015-08-13 11:16  |  Lästid: 2 minuter
lik-trailer-hateful-eight

Läs också: Wow! Kolla in första bilden från Tarantinos nya storfilm.

Mellandagarna 2015 ska du icke gå på hemvändarkväll. Du ska, om gud vill och Sverige får ett rimligt premiärdatum, se Quentin Tarantinos nya The Hateful Eight.

Igår släpptes den snöblåsiga trailern. På tiden, för vi har väntat sen 2012 års Django Unchained på en ny Tarantino-film (och den var inte i närheten lika bra som Inglourious Basterds). Man får inte se mycket i trailern, men det man får se är lockande. Hårdkokt är bara förnamnet.

 

http://www.youtube.com/watch?v=gnRbXn4-Yis

* * *

Om du har tröttnat på mastodontfilmer med tusentals statister – och kanske längtar tillbaka till avskalade Reservoir Dogs (De Hänsynslösa) som handlar om en massa misstänksamma beväpnade killar i samma rum – så ska du vara glad. Hateful Eight handlar just om åtta främlingar i den amerikanska västern som tvingas huka för ett snöoväder i en stuga, till råga på allt klädda i bisarra lager-på-lager-western-kläder. Huvudjägaren John Ruth (Kurt Russell) ska ställa brottslingen Daisy Domergue (Jennifer Jason Leigh) inför rätta i staden Red Rock, på vägen dit möter de huvudjägaren Major Marquis Warren (före detta soldat, Samuel L Jackson) och Chris Mannix (Walt Goggins) som påstår sig vara stadens nya sheriff. I stugan där de alla söker skydd från ovädret möter de ytterligare fyra fiskar som inte har rent mjöl i påsen.

Kulor kommer att avlossas, var så säker.

hateful-eight-station

 

* * *

Läs också!

Nu ska Apple äntligen fixa det störigaste wifi-problemet i Iphone

Jan Gradvall: ”Därför borde du se Battlestar galactica med ditt barn”

Här är lyxbrillorna som James Bond bär i kommande ”Spectre”

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar

Uppdaterad 2015-12-07 14:49